Smart living & design

In de huidige tijd zijn er steeds meer kleinere huishouders. De Vitavert woning speelt in op deze demografische trend. Het ontwerp van de Vitavert woning is flexibel indeelbaar en met name geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens.

Zo zijn er verschillende indelingsmogelijkheden voor een werkkamer of tweede slaapkamer op de verdieping, is de zolderruimte benaderbaar en te isoleren voor extra opslag en zijn er meerdere opstellingen van de keuken denkbaar. De woningen worden compleet en behangbaar opgeleverd. Dit houdt in dat de bewoners vrijwel direct na oplevering hun woning kunnen bewonen. Keuken, toilet en badkamer zijn compleet ingericht en naar eigen smaak en sfeer in te vullen. Het ontwerp is op diverse manieren aan te kleden en de kapvorm is variabel.

– Keuken voorzien van o.a. vaatwasser, koelkast en combimagnetron
– Toilet en badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
– Onderhoudsarme materialen
– Alle houten delen gegrond of compleet afgeschilderd
– Flexibele indeling

3D-model INTERIEUR website

Door de efficiënte indeling van de ruimten is een compacte plattegrond gerealiseerd. Hierdoor kan het concept eenvoudig op relatief kleine percelen worden ingepast.

Vitavert biedt diversiteit aan geveloplossingen aan. Zo kan Vitavert altijd een goede aansluiting vinden bij zowel de gebruiker als haar omgeving. Of het nu om een stedelijke gebied of het platteland gaat, de Vitavert woning is in te passen.

– Diverse gevelvormen
– Diversiteit in gevelafwerking
– Verschillende dakvormen

huisjes